Sunday, September 6, 2009

ENTRY NTAH APA-APA


aku sayang belog ni sebenarnya.. sebab nama dia dah sebati ngan aku..! even kat belog yang baru aku boleh je guna URL yang sama actually.. tapi aku takmo..! nanti menyusahkan je.. biarlah blog ni jadi blog untuk suka suka je... Just untuk testing2 layout baru..!!!

Untuk menulis artikel peribadi pun ok jugak kan??

takpe.. aku slow2 akan bangunkan semula blog nih!!!

:) bleh buat duit ngan nuffnang..! :)

ada masa nanti aku letak nuffnang kat blog ni jugak... :)

untuk waktu ni.. nuffnang aku baru bernilai RM48.60

1 comments:

capri September 6, 2009 at 11:59 AM  

wehhhhh..
nak nakkkkkk..
hikkss..
muahsss..

Post a Comment

  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP